Mikulášská čokoláda
Výběrová čokoláda ve formě pecek. Vhodná pro přípravu horké čokolády. Obsah kakaa 36 %.
Kategorie: | E-shop |
---|
Složení:
plnotučné mléko v prášku, kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, emulgátor: sójový lecitin,
přírodní vanilkový extrakt.
Tip na přípravu horké čokolády:
40g čoklády rozpustíme v 200ml teplého plnotučného mléka. Jedná se o kvalitní čokoládu, je tedy náročnější ji rozpustit. Používáte-li trysku na šlehání mléka u kávovaru, pak doporučujeme použít na rozpuštění čokolády trochu horké vody. Poté přilít mléko a tryskou našlehat do hustější konzistence.
Doručení:
Obvykle do 2 pracovních dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář